Koyle Royale Cabernet Sauvignon

Availability: In stock

Excl. Tax: 14,83 Incl. BTW: 17,95

  • Gratis levering vanaf 100 euro,-
Beoordeel deze wijn

Zeer imposante aroma's van rijp fruit met een zwoele houttoets. De smaak is zacht, soepel en verfijnd met overheerlijke vanille tonen en spannende kruidigheden.

Viña Koyle is opgericht in 2006 door Alfonso Undurraga Mackenna Sr. en zijn 3 zonen Alfonso, Max en Cristobal. Het 4e en 5e geslacht van een familie met een lange traditie in de Chileense wijnbouw. Naast de succesvolle Terrapura lijn houdt de familie zich ook bezig met het prestige object Koyle. De missie van de familie met Viña Koyle is het produceren van kwaliteitswijnen, van biodynamisch geteelde druiven met de optimale expressie van de bodem en het micro klimaat in Los Lingues. Dit gebied ligt in het hogere gedeelte van de Colchagua Vallei, op de uitlopers van de Andes gebergte.

Bijkomende informatie

Jaargang 2016
Alcohol 14,5%
Land Chili
Regio Colchagua Valley
Sluiting kurk
Inhoud 750ml
Druif Cabernet Sauvignon
Bewaarpotentie Tot 6 jaar na oogstjaar
Wijn & Spijs lamsvlees, steaks, Hollandse kazen

Mooie, zeer volle, verrassende, hout gelagerde wijn, met diep rode smaak van donker fruit. Prima begeleider van wat zwaarder maaltijden en rood vlees.

Jorgen, van ’T Winkeltje in Egmond aan Zee

Harold Hamersma over Koyle Royale Cabernet Sauvignon 8+

Van Los Lingues Vineyard. Het betere werk van de familie Undurraga die zo leuk zaken doet met de familie Appie Heijn alhier. In ieder geval gaat deze zonder airmiles. Exclusief in hout verpakte Cabernet Sauvignon. Zwart fruit en cassis. Beduidend hogere ‘Gammafactor’ dan de 2012-oogst: het eiken was in de aanbieding. Undurraga moet ervoor zorgen dat het fruit er niet onderdoor gaat. Maar nu hij wat oudert, treedt het fruit weer meer naar voren. Hamsterèèèn. O nee, daar hebben ze deze niet.

Perswijn over Koyle Royale Los Lingues ****(*)

Confiture, kaneel en pruimen, zwoel.
Zacht en sappig, kruidig, stevig, flinke tannine.

.

.

Vragen over deze wijn? We helpen je graag.

Er werden nog geen vragen gesteld over dit product.

Product reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Koyle Royale Cabernet Sauvignon.

Om een productreview te schrijven moet je aangemeld zijn. Je kunt je nu, aanmelden of een account aanmaken