Amici Club

Gastrovino Amici Club

Kom je ook bij de Gastrovino Amici Club? Bij iedere euro die je uitgeeft in één van onze winkels, krijg je van ons een klein ‘wijntje’. Je gespaarde wijntjes kun je inwisselen voor producten die jou als Gastrovino Amici gegarandeerd blij maken: wijnen & delicatessen. Maar dat is niet het enige: je kunt bij ons ook sparen voor bijvoorbeeld een wijnproeverij, goedgevulde borrelplank of zelfs een weekend naar één van onze (wijn)producenten!

Gratis sparen voor de lekkerste wijnen, wijn & food gadgets en delicatessen waarbij het water je in de mond loopt? En promoveren van Amici naar Amici liefhebber, Amici levensgenieter en Amici bourgondiër? Ja, natuurlijk wil je dat! Wijntjes sparen gaat heel makkelijk: geef bij je aankoop in de winkel aan dat je bij jouw favoriete Gastrovino winkel wijntjes wilt sparen. De ondernemer registreert & activeert direct jouw pasje en zet gelijk de eerste punten er op!

Let op: je moet de spaarpas nog wel op jouw naam zetten. dit is niet noodzakelijk om punten te sparen, maar wel om deze te verzilveren. Hier zie je ook je spaarsaldo en hoe veel wijntjes jij nog moet sparen voor die heerlijke fles Dal Cero Miraly Rosé. En houd je mail goed in de gaten; misschien kun je wel gelijk extra wijntjes verzilveren! Met één druk op de knop bij jij dan alweer een stapje dichterbij een high five van onze ondernemers, de wijndeal van de maand, of een doosje luxe bonbons. Wil je je spaarpunten verzilveren? Dit kan direct in de winkel of via de app. Welkom bij de Gastrovino Amici Club!

p.s.: wil je je wel bij de Gastrovino Amici Club voegen en profiteren van alle acties, maar liever niet sparen? Geen probleem! Meld je dan hieronder aan voor de Gastrovino Amici nieuwsbrief.

AANMELDEN GASTROVINO AMICI CLUB INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF