Back To The Future

Back To The Future

 15-05-2017 08:00

Heb je ook wel eens van die momenten dat je met een schitterende DeLorean net als Michael J. Fox door de tijd zou willen reizen? Niet om de toekomst te veranderen maar wel om te zien wat de impact is van beslissingen die je vandaag maakt. Afgelopen week zijn we meerdere momenten bij elkaar gekomen om grote stappen naar een nieuwe toekomst te zetten. De markt is in beweging en wij bewegen net zo hard mee.

Beleving en herkenning

Het is dinsdagmorgen 11:30 uur als we op de 3de verdieping van een statig Rotterdams pand zitten. Samen met 5 Gastrovino ondernemers en wat adviseurs nemen we deel aan “Lunch for Brains.” In een 4 uur durende brainstorm worden, onder het genot van een heerlijke lunch, een groot aantal nieuwe plannen bedacht. Plannen die de begrippen beleving en herkenning een gezicht gaan geven. Met een leeggezogen hoofd maar vol energie verlaten we Rotterdam.

Gastrovinowinkeliers ontzorgen

Woensdagmorgen om 7:30 uur wijzigen we laatste punten en komma's van onze Gastrovino-enquête voor de ondernemers. Want een organisatie is niets zonder haar leden, maar zijn de leden ook niets zonder organisatie? Ons doel is de winkeliers ontzorgen zodat ze alle tijd hebben om zich met de klant en winkel bezig te houden. Wij de achterdeur en zij de voordeur.

Griekse wijnen

Donderdagmiddag om 16:00 uur worden 3 wijnen afgeleverd van ons nieuwe Griekse wijnhuis Troupis die we sinds deze week in onze winkels en website verkopen. We hebben een van de beste producenten van de Peloponnesos aan ons weten te binden. Daar zijn we trots op. Een heerlijke rode Agiorgitiko, frisse witte Moschofilero wijn en een briljante mooie rosé van de Moschofilero druif zijn een verrijking voor ons assortiment. Alle (Griekenland) liefhebbers zijn weer een traktatie rijker.

Onderscheidend

Uiteindelijk kunnen we heel veel plannen en enquêtes maken maar het allerleukste blijft toch mooie en onderscheidende producten vinden. Hier zijn we iedere dag met heel onze ziel en zaligheid mee bezig. Voor jou.........nu en in de toekomst!

Arjan Rosendaal

Commercieel Directeur

Gastrovino

Klik hier voor de Troupis Fteri Rood

Klik hier voor de Troupis Mantinia Wit

Klik hier voor de Troupis Tomh Rosé