FOLDER NOVEMBER | BOORDEVOL INSPIRATIE EN ACTIES

In deze folder nemen we je mee op reis langs verschillende producenten. Langs de oudste wijnstreek van Frankrijk, maar ook langs wijnhuizen die bekend staan als pionier als het gaat om innovatie en vernieuwing.

We beginnen deze maand met Bodegas Borsao: opgericht in 1958 vanuit een wijncoöperatie, nu producent van de beste Garnacha wijnen uit de regio Campo de Borja. ‘De Koning van de Garnacha’ wordt door wijnschrijver Robert Parker steevast beloond met zeer hoge punten en heeft al meerdere keren in de Top 100 van zijn meest favoriete wijnen gestaan.

Ook nemen we je mee naar de voet van de Mont Ventoux. In deze unieke appellation van de Côtes-du-Rhône maken de broers Frédéric en Alexandre Chaudière de topwijnen van Château Pesquié. Deze topkwaliteit wordt onderstreept door de vele waarderingen in de internationale wijnpers.

En als we het dan over innovatie hebben, kunnen de bieren van Teo Musso, Birra Baladin, niet ontbreken in deze folder. Unieke, ambachtelijke bieren uit Piemonte, Italië, ontstaan uit een passie om te experimenteren.

Nieuwsgierig naar wat deze folder verder te bieden heeft? Bekijk de folder online of kom naar een Gastrovino winkel bij jou in de buurt!

Download de folder


Al het nieuws