Jacobus Toet


Jacobus Toet staat voor de luxe van genieten. De producten maken elk culinair moment bijzonder.

Kaviaarspecialist
Jacobus Toet is al sinds de oprichting kaviaarspecialist en importeert de beste kaviaarsoorten. Door het exclusieve karakter van kaviaar is het nuttigen van deze delicatesse een echte belevenis. Zoals Toet graag zegt: “Kaviaar eet je niet, kaviaar geniet je!” Het assortiment bestaat uit de geroemde Royal Caviar Baeri en de Royal Caviar Kaluga uit China. Daarnaast de zeer exclusieve Royal Asetra (China) en Beluga uit Iran.

Zalm
Jacobus Toet werkt al jaren samen met een traditionele rokerij waarbij inmiddels de vijfde generatie aan het roer is. Passie en liefde voor het product zijn er onlosmakelijk met elkaar verbonden. Oók niet onbelangrijk: Nimmer zijn concessies gedaan aan het handhaven van een ongekende kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van moderne technieken, maar het oorspronkelijke ambacht en de traditie worden steevast gekoesterd.
Speciaal met Jacobus Toet is een receptuur ontwikkeld die zich zeer onderscheidt, hetgeen de naam Jacobus Toet Silverline recht doet. De Jacobus Toet Silverline wordt gerookt zoals dat in vroegere tijden geschiedde. Het productieproces vergt niet minder dan vijf dagen en het fileren van de zalm gebeurt nauwkeurig. De rest blijft natuurlijk een zorgvuldig bewaard geheim: de precieze combinatie, de gebruikte tijd en de eindverwerking. Het resultaat is hoe dan ook bijzonder, Jacobus Toet Silverline bijzonder. De smaak? Mild en zacht. Koninklijk, eigenlijk.

Truffel
Met de truffelproducten van Jacobus Toet kunt u eindeloos combineren. De producten kunnen verwerkt worden in sauzen, als smaakmaker tijdens de bereiding van gerechten of serveren als panade bij de borrel.

Geschenken
Jacobus Toet staat voor luxe verwenpakketten boordevol delicatessen, unieke wijnen, de beste gerookte zalm en natuurlijk kaviaar. Ben je op zoek naar een unieke wijn, relatiegeschenk op maat of verspakketten met de fameuze Toet-zalm en kaviaar? Wij denken graag met je mee! Vraag ernaar in de Gastrovino-winkel.


Alle delicatessen