Ingrediënten voor 4 personen:
- 500 gr Afeltra Biologische Spaghetti
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 3 el kappertjes
- Verse peterselie
- 40 gr Salanort Ansjovis
- 60 gr pijnboompitten
- 2 uien, gesnipperd
- Gastrovino Boerenolijfolie
- 1 rood chilipepertje
- Zwarte peper
Zo maak je het:
- Kook de Afeltra Spaghetti ‘al dente’ volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet even apart.
- Snipper ondertussen de ui en pers de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook.
- Snijd de ansjovis in kleine stukjes en de peterselie fijn. Snijd de chilipeper doormidden, haal de pitjes eruit en snijd in hele kleine stukjes.
- Rooster in een ander pannetje de pijnboompitten goudbruin.
- Doe de pasta bij de ui en knoflook in de koekenpan. Schep hier de ansjovis, kappertjes en chilipeper doorheen.
- Breng op smaak met zwarte peper en garneer met de pijnboompitten & peterselie.
Wijntip: Via Barrosa Treixadura
Alle recepten