OFYR & Gastrovino: Win een workshop voor thuis!

OFYR en Gastrovino slaan handen ineen en geven een unieke workshop weg! 

OFYR | de ultieme beleving van buitenkoken. Buiten is het nieuwe binnen. Alsmaar vaker trekken we naar buiten, om te profiteren van de frisse lucht en de natuur. Het is dan ook niet verrassend dat we steeds meer aandacht besteden aan het design van onze eigen buitenruimte. Deze plek is namelijk meer dan een tuin met wat tuinmeubelen en een barbecue. Het is de ruimte waar we samenkomen om de dag te bespreken, waar we ontspannen, en waar we samen koken en eten.

Buitenkoken in een nieuw jasje
Stel je een zwoele zomeravond rond het vuur voor, waarbij de familie samen in de buitenkeuken kookt. Of stel je voor dat je op een frisse lentedag heerlijk opwarmt rond het vuur. Met OFYR worden deze momenten werkelijkheid. Dit kooktoestel heeft een kegelvormige vuurschaal die op een sokkel staat, waarop een ronde plancha-achtige kookplaat ligt. In het midden van deze plaat is een open vuur dat een aangename warmte uitstraalt in een straal tot twee meter. De ronde vorm van het kooktoestel en het warme vuur nodigen mensen uit om samen te komen. Opwarmen, contact maken en genieten van de gezelligheid en het eten – dat is waar buitenkoken om draait bij OFYR.

Meest veelzijdige kookervaring
Het merk ontwikkelde ook een volledig nieuw concept voor de buitenkeuken met modulaire elementen. Een collectie van Butcher Blocks, Wood Storages, Mise en Place tafels en Kamado Tafels zorgen voor een uniforme en harmonieuze stijl. Door de combinatie van de verschillende meubelen, wordt de buitenkeuken omgetoverd in een professionele keuken waar je de meest veelzijdige kookervaring beleeft.

Buitenkoken is meer dan grillen
Bij OFYR draait buitenkoken om het creëren van een ultieme culinaire ervaring. Naast dat het kooktoestel mensen uitnodigt om samen te komen rond het vuur, leent het unieke design zich ook voor een veelheid aan kooktechnieken. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt dankzij een ruime collectie aan accessoires. Van grill roosters en spiezen tot een set van gietijzeren pannen en een pizza oven: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo grill je de ene avond grote stukken vlees of groente op een rooster, en stoom je de andere avond een vis gaar in de pizza oven. Of er nu voor grote groepen wordt gekookt of dat er een 3-gangen menu wordt bereid: het kan allemaal met het OFYR kooktoestel.

DOE MEE EN WIN EEN OFYR WORKSHOP
Beleef OFYR zelf met een workshop aan huis voor 6 personen. Een professionele chef creëert een unieke culinaire ervaring bij jou thuis. Ga naar www.gastrovino.nl/winactie, laat je gegevens achter en maak kans op deze unieke ervaring. Actie loopt t/m 31 augustus 2022.


Al het nieuws