Januari Actiefolder

Winterse wijnen

Januari is de maand waarin we vaak starten met goede voornemens maar is ook de perfecte maand voor Winterse wijnen. Want als het buiten koud en guur is drinken we graag vollere en kruidige wijnen. Ons goede voornemen voor dit jaar is om jullie ook dit jaar mooie wijnen en delicatessen aan te bieden daarom beginnen we direct goed met een aantal populaire wijnen uit Zuid-Frankrijk die passen bij deze tijd van het jaar. We zijn trots dat wij in Nederland de wijnen van Domaine Paul Mas mogen vertegenwoordigen die door het gerenommeerde tijdschrift Wine Enthousiast is uitgeroepen tot Winery of The Year en hier hoort een bruisende actie bij. Las but not least vind je nog enkele winteropruimingen en onze befaamde proefdoos om alle heerlijkheden zelf te beoordelen. 

Gastrovino, ook jouw notenspecialist

Noten zijn erg gezond. Ze bevatten veel goede, onverzadigde vetten, waaraan je lichaam dagelijks behoefte heeft. Gastrovino heeft een compleet noten, pinda en gedroogd fruit assortiment. Naturel, maar ook gebrand in hoogwaardige plantaardige (pinda)olie. Uitgelicht deze maand: notenmelange naturel, cranberry notenmix, cashewnoten en gedroogde abrikozen. Vraag gerust naar je favoriete noten(mixen), crackers of zuidvruchten.

Say Cheese

Bij Gastrovino kan je ook terecht voor de lekkerste kazen, waaronder Stompetoren Kaas. Verkrijgbaar van jong tot Grand Cru en diverse light kazen. Deze maand ontvang je GRATIS KAASKOEKJES  vanaf 750 gr Stompetoren kaas. 

Deze maand ook de Zwitserse Kaasfondue van Kaltbach in de aanbieding. Deze kant en klare zak is samengesteld uit de heerlijke kazen Gruyère en Emmentaler die op smaak zijn gebracht met precies de juiste mix van ingrediënten. Kom naar de Gastrovino winkel bij jou in de buurt en profiteer van deze acties! 


Download de folder


Al het nieuws