GASTROVINO 90 JAAR

Arjan Rosendaal, Directeur Gastrovino Nederland: “Weten jullie nog wat je negentig jaar geleden deed? Waarschijnlijk heel weinig, net als ik. Toch was er in 1932 een groep vooruitstrevende winkeliers die de basis legde voor het huidige Gastrovino. Onder het motto: ‘samen zijn we sterker dan alleen’ begonnen zij gezamenlijk kruidenierswaren in te kopen. Een samenwerking die nu haar 90-jarig bestaan viert. Ik ben trots dat ik mijn steentje heb bijgedragen de afgelopen jaren. Er wordt mij met regelmaat gevraagd wat de kracht van Gastrovino is. Mijn antwoord: een geheim mengsel van samenhorigheid en ondernemerschap, informatie met elkaar delen om samen te vermenigvuldigen. Sinds het moment dat ik begon bij Gastrovino straal ik met mijn kaaskop, heb ik van vele avonturen genoten, komt er ieder jaar ten minste een kilo vleeswaren aan mijn lijf bij en stroomt de wijn door mijn aderen. Kortom: alle ingrediënten die in onze winkels verkrijgbaar zijn. Wij verwachten er de komende tien jaar vele amici bij te krijgen, zodat we ons 100-jarig bestaan groots met jullie kunnen vieren. Tot die tijd: blijf gezond, leef bewust, geniet van kwaliteitswijnen en delicatessen."

WIJN & FOOD FESTIVAL 4 SEPTEMBER
Ter ere van ons 90 jarig bestaan organiseren we op 4 september het eerste Gastrovino Wijn & Food Festival. Dit is het leukste en lekkerste event van het jaar en staat geheel in het teken van proeven, ontmoeten en leren. We toveren de schitterende locatie De Landgoederij in Bunnik om tot een wereld aan lekkers met meer dan 40 stands waar onze mooiste wijnen en de lekkerste delicatessen te proeven zijn. Ontmoet de wijnmakers van jouw favoriete wijnen persoonlijk. Ontdek de smaakvolle kazen, vleeswaren, pasta's en olijfolie uit Nederland, Spanje en Italië. En schrijf je in voor inspirerende workshops.
Bestel hier je tickets om deze uniek dag bij te wonen.

WINKELACTIES
Wie jarig is trakteert! Dus naast het toffe Wijn & Food festival hebben we ook toffe acties in de winkels. Tot en met 11 september kun je bij ons in de winkel een exclusief stickervel ophalen, met in totaal 90% korting. Plak deze kortingen op een product naar keuze uit onze winkel; zo vieren we samen een feestje! En nog leuker: jij maakt deze weken kans om een goedgevulde boodschappentas te winnen, vol met de lekkerste delicatessen & wijn. Dus kom naar de winkel, koop jouw favoriete product, vul het winkaartje in en maak kans!
Zien we je snel in de winkel?


Al het nieuws