KOKEN MET FRISDRANK IS EEN BEETJE VREEMD, MAAR WEL
LEKKER. CHINOTTO IS EEN ITALIAANSE DORSTLESSER DIE IN
DE VERTE WAT OP COLA LIJKT. HET DRINKT HEERLIJK WEG
BIJ HARTIGE HAPJES EN JE KUNT ER KILLER COCKTAILS
MEE MAKEN. MAAR WIJ MAKEN ER EEN HEERLIJK - EN
MAKKELIJK! - GERECHT MET ZALMFILET EN POMPOEN MEE.
BUONISSIMO!
INGREDI ËNTEN
Ingrediënten voor 2 personen
- 300 gr pompoen
- 2 zalmfilets
- flesje Lurisia Il Nostro
Chinotto
- rozemarijn
- 2 tenen knoflook
- peper en zout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180
graden.
- Snij de pompoen in blokjes en leg
deze op een bakplaat. Bestrooi met
olijfolie, knoflook, rozemarijn, peper
en zout en bak 30 minuten in de
oven.
- Bak de zalmfilets rondom bruin en
knapperig.
- Verhit ondertussen 100 ml Lurisia La
Nostra Chinotto in een pannetje tot
deze indikt.
- Pureer de pompoen.
- Serveer de zalmfilets met de
pompoenpuree op een bord en
besprenkel met de verwarmde
Chinotto.
Alle recepten