Pasta met truffel roomsaus


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 500 gr. Pasta Fettuccine
  • 400 gr. Paddestoelenmix
  • 1-2 st. Witte ui
  • 200ml. Room
  • 1 pot Truffel tapenade
  • Pecorino met truffel
  • Rucola
  • Truffel olie
  • Optioneel: verse truffel

Bereidingswijze

  • Kook de pasta gaar in een pan met water
  • Verhit olie in een pan en bak  de ui en paddenstoelenmix circa 5 minuten
  • Voeg de truffeltapenade toe
  • Giet de room er bij en roer tot een romig geheel
  • Breng op smaak met een snufje peper en zout
  • Roer de pasta door de saus zodat het een mooi geheel wordt
  • Serveer de truffelpasta met een handje rucola en geraspte Pecorino met truffel.
  • Besprenkel met truffel olie
  • Optioneel: garneer met verse truffel

Wijntip Barbera d'Asti La Lippa DOCG


Alle recepten

|Pasta