Ingrediënten voor 4 personen:
- 500 gr. Pasta Fettuccine
- 400 gr. Paddestoelenmix
- 1-2 st. Witte ui
-
200ml. Room
- 1 pot Truffel tapenade
- Pecorino met truffel
- Rucola
- Truffel olie
- Optioneel: verse truffel
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar in een pan met water
- Verhit olie in een pan en bak de ui en paddenstoelenmix circa 5 minuten
- Voeg de truffeltapenade toe
- Giet de room er bij en roer tot een romig geheel
- Breng op smaak met een snufje peper en zout
- Roer de pasta door de saus zodat het een mooi geheel
wordt
- Serveer de truffelpasta met een handje rucola en geraspte
Pecorino met truffel.
- Besprenkel met truffel olie
- Optioneel: garneer met verse truffel
Wijntip Barbera d'Asti La Lippa DOCG
Alle recepten