Paas tiramisu


Ingrediënten 

  • 3 eieren
  • 3 el suiker
  • 250gr mascarpone
  • Savoiardi Vicenzovo lange vingers
  • 1 kopje sterke koffie
  • Cacao
  • Advocaat

Zo maak je het:

  • Splits de eieren en klopt het eiwit stijf.
  • Meng het eigeel met de suiker tot een schuimig geheel en roer de mascarpone hier doorheen.
  • Voeg het opgeklopte eiwit en het mascarponemengsel samen en schep heel voorzichtig om, zodat het mengsel luchtig blijft.
  • Zet een kopje sterke koffie en schenk deze in een schaal of diep bord.
  • Neem een schaal en bedek de bodem met een laag ei/mascarpone mengsel. Leg hier een laag Savoiardi Vicenzovo lange vingers op, die je eerst doopt in de koffie en vervolgens bestrooid met cacao. Dit herhaal je tot de ovenschaal vol is. Zorg dat je eindigt met een laag ei/mascarpone en bestrooi deze met cacao.
  • Zet het geheel voor minimaal 4 uur in de koelkast.
  • Maak vlak voor het serveren af met een flinke laag advocaat.


Alle recepten

|Paas