Ingrediënten (4 personen):
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode ui
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 grote wortel
- 3 paprika’s, in drie verschillende kleuren
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel oregano
- 400 ml tomatenblokjes
- ROI Olio Extra Vierge Olijfolie
- Peper & zout
Bereiding:
- Snijd alle groenten klein. Snipper de ui & knoflook fijn.
- Verhit olijfolie op hoog vuur in een grote koekenpan. Fruit hierin de ui & knoflook aan en voeg de tijm, rozemarijn en oregano toe.
- Voeg de overige groenten toe en bak iets aan.
- Na 5 minuten kunnen de tomatenblokjes er bij. Laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken en breng op smaak met peper en zout.
-
Tip: lekker met vers foccaciabrood!
Wijntip: Farfadet Grinan Les Adhémar - Gastrovino
Alle recepten