GELOOF, HOOP EN LIEFDE

Daar moest ik van de week ineens aan denken toen ik, in het donker, onderweg van Scheveningen naar huis reed. De zoveelste ‘zelfbenoemde expert’ legde op de radio uit waarom hij juist degene is die het antwoord weet op alle virus en lockdown vragen. Best overtuigend. Maar zoals het al bijna 2 jaar gaat, staat de volgende expert alweer klaar om zijn mening over de mening van zijn collega te geven.  

 

Snap jij het nog? En wie moet je nog geloven? Is er hoop op een snelle terugkeer naar het ‘oude’ normaal? En hoe herstellen we de liefde tussen de voor- en tegenstanders van het beleid? Deze vragen schieten door mijn hoofd zo aan het einde van het jaar. Wat verlang ik dan naar een positief gevoel, iets dat ons bindt en vrolijk maakt.

 

Het antwoord op dat verlangen lijkt een ingewikkeld vraagstuk, maar is eenvoudiger dan we allemaal denken: lekker eten en drinken. En dan het liefst samen met de mensen die we lief hebben. Het maakt stoffen in ons lichaam aan waar we blij van worden en ons goede energie geven.

 

Want wie krijgt er geen positief gevoel van een boterham met hagelslag, chocolade, yoghurt met vers fruit, frites met een hamburger of een grote zak chips met een glas cola? Waar ik persoonlijk heel gelukkig van wordt: een mooie wijn, prachtig gerijpte kazen, verse (seizoens)producten, lekkere noten en delicatessen om je vingers bij af te likken. Dat geluk willen we delen bij Gastrovino. En ik deel dat met de ondernemers. Met mijn familie, vrienden, buren en collega’s.   

 

Laten we GELOVEN dat kwalitatief eten en drinken ons gelukkig maakt. We HOPEN dat 2022 een gezond, gezellig en gelukkig jaar mag worden en dat we dit met LIEFDEvolle mensen om ons heen mogen beleven.  

 

Fijne jaarwisseling en een bruisend 2022.

Proost!

 

Arjan Rosendaal

Directeur Gastrovino


Al het nieuws