FOLDER AUGUSTUS | BOORDEVOL INSPIRATIE EN ACTIES

Bij Gastrovino vind je een exclusief assortiment van maar liefst 750 wijnen van over de hele wereld. In de maand augustus hebben wij een aantal wijnen geselecteerd vanuit alle hoeken van de wereld; prestigieuze en toegankelijke wijnen, uit de Nieuwe- en Oude wijnwereld.

Om te beginnen met drie prachtige wijnen uit de Portugese Vinho Verde, het grootste wijngebied in Portugal. De naam ‘vinho verde’ doet vermoeden dat de wijn een groene kleur heeft, maar dit is niet het geval. Sterker nog, eenvinho verde kan voorkomen in een witte, rosé of zelfs rode variant! De wijn wordt groen genoemd, omdat hij wordt gemaakt van een zeer jonge druif. Dit gebied staat dan ook bekend om zijn frisse en fruitige witte wijnen met een knisperende smaak. Een perfecte match bij het mosselpannetje!

Ook introduceren we met trots een nieuwe parel uit ons assortiment: NielJoubert uit Paarl, Zuid- Afrika. Vijf wijnen van topkwaliteit, geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid.

Andere uithoeken van de wereldwijde wijnselectie komen terug in de zomeropruiming; mooie wijnen tegen hele fijne kortingen. Wij kunnen je één ding verzekeren: de kans op het vinden van de perfecte wijn in deze folder is gegarandeerd!

Download de folder


Al het nieuws