DRY JANUARY

Doe jij mee aan Dry January? Ga dan voor de alcoholvrije, mousserende wijnen van VINADA. 0% alcohol, 100% genieten. De Amazing Airén Gold is sprankelend, vol wit fruit, een zachte mousse en kruidige tonen. Of ga voor de verfrissende Tinteling Tempranillo Rosé; droog, harmonieus, met lekker rood fruit. Zo maak jij van januari alsnog een feestje.

MOCKTAIL
Tip van ons: maak er iets speciaals van met de VINADA Tinteling Tempranillo Rosé Mocktail. Wat heb je nodig? Appelsap, garnering, wat ijs en natuurlijk de VINADA Tinteling Tempranillo Rosé. Lees hier het hele recept.

Over VINADA
VINADA is in 2018 opgericht door Jessica van Spaendonck. Zij ontwikkelde de alcoholvrije wijn in eerste instantie uit eigenbelang: ze hield ontzettend van wijn, maar vanwege gezondheidsredenen werd dit in sommige gevallen afgeraden. Zij ontdekte dat er geen écht lekkere alcoholvrije wijnen verkrijgbaar waren en besloot zelf voor een alternatief te zorgen. Haar product is dan ook geen concurrentie voor de wijnmarkt, maar een aanvulling. Een mogelijkheid dat iedereen kan genieten. Door uitgebreid onderzoek en vele proeverijen met een kritisch testpanel van wijnkenners maakt VINADA deze belofte waar en introduceerde Jessica de Amazing Airén & Tinteling Tempranillo Rosé.

Naast geen alcohol, bevat VINADA ook weinig calorieën, slechts 23 kcal per 100 ml. Op deze manier probeert VINADA een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke bewustwording omtrent alcohol en gezondheid. Wel de wijnbeleving, niet de kater.


Al het nieuws