Gimber | No alcohol, all kick


Een veelzijdig, biologisch drankje met meer dan 38% kwalitatieve gember, citroen en kruiden die je smaakpapillen uitnodigen voor een tango. Het concentraat zit boordevol kwalitatieve biologische gember. Een premium gembersoort die voornamelijk groeit in de hoogste en ruigste regio’s van Peru, waar de gouden wortel met zijn vurig karakter vecht voor zijn bestaan.

GIMBER.No alcohol.All kick.

Een positief verschil
Dimitri Oosterlynck, de man achter GIMBER, ging op zoek naar het perfecte alternatief van alcohol. Een gezonde drank, maar wel met maximale smaak. Hij ging op zoek naar een drankje dat zijn smaakpapillen kon opfleuren, zonder er een licht gevoel in het hoofd aan over te houden. Omdat hij er geen kon vinden, creëerde hij het zelf. Hij probeerde allerlei combinaties en ingrediënten. Tot op een dag in november 2017 al deze ingrediënten samenkwamen in een wonderbaarlijk bevredigende mix. “Ik voelde me net als Willy Wonka, maar dan zonder gekke kinderen.” GIMBER was geboren!

Elk weekend maakte Dimitri een fles voor zichzelf. Al snel drongen zijn vrienden bij hem aan om ook flessen voor hen te maken. Zijn vrouw serveerde het aan haar klanten in haar decoratiewinkel en GIMBER werd een lokaal succes. And the rest is history; inmiddels kent iedereen in Nederland GIMBER. Het doel? Voor zo veel mogelijk mensen een positief verschil maken. Wist je dat piloten op langeafstandsvluchten GIMBER drinken om scherp (en nuchter) te blijven? No alcohol, all kick!

Shake it. Drink it. Cook it. Tame it.
GIMBER is hét biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Een smaakexplosie en ook nog eens een perfecte match bij een gezonde, hedendaagse lifestyle. GIMBER is de perfecte basis voor gemberlimonade, warme dranken, maar ook voor heerlijke mocktails (én cocktails). Je kunt zelfs met GIMBER koken!

Wij delen graag onze ‘perfect serve’ met je; de manier waarop wij GIMBER het liefst drinken én de beste manier om GIMBER voor het eerst te proeven:

Gimber mule (1 glas)

  • 1⁄2 limoen
  • 3 cl GIMBER
  • 15 cl bruiswater
  • IJsblokjes

  • Pers het limoensap in een glas gevuld met ijs.
  • Voeg GIMBER en bruiswater toe.
  • Garneer met een kwartje limoen.
  • Roer en geniet!


Alle delicatessen