Veranderingen!

Veranderingen!

 31-12-2018 14:00

Als we stil gaan staan bij het moment gaat de tijd van zelf langzamer

De tijd gaat snel en een jaar is zo voorbij. Voor je het weet zijn de kerstdagen achter de rug en maken we plannen voor het nieuwe jaar. Maar gaat het wel zo snel? Want als we heel even de tijd nemen en terugkijken zien we een jaar vol met hoogte en dieptepunten. Dit zijn 365dagen vol met herinneringen, ontmoetingen, beproevingen, uitdagingen en ervaringen. Wie hier goed over nadenkt merkt dat de tijd helemaal niet zo snel gaat maar dat wij een drang naar voren hebben waardoor we te weinig stil staan bij het momentum zelf. Ons leven is veranderlijker en vluchtiger dan ooit, we leggen met onze mobiele telefoon meer vast, maar kijken ondertussen veel minder terug, dan ooit. Wie kijkt er nog weleens naar zijn/haar oude foto’s zoals de onze fotoboeken van weleer? Als we stil gaan staan bij het moment gaat de tijd van zelf langzamer.

nieuwtjes, specialiteiten, noviteiten en activiteiten

Ook wij zijn aan veranderingen onderhevig, dit eist de markt en vragen de klanten van ons. Dat gaat verder dan nieuwe wijnen en mooie kazen en vleeswaren selecteren. Het komende jaar kunnen jullie nog meer leuke nieuwtjes, specialiteiten, noviteiten en activiteiten van ons verwachten. Onze 27 aangesloten winkels staan voor jullie klaar om in 2019 de verwenmomenten nog specialer te maken, van een eigen dagelijks glas wijn tot het juiste wijn-spijs advies bij het diner voor je nieuwe baas.

respecteren, accepteren en inspireren

Gastrovino is een samenwerking van individuele ondernemers met allemaal hun eigen winkel, eigen idee, eigen klanten en eigen kleur. Zo verschillend en allemaal even uniek maar wel al meer dan 85 jaar aan elkaar verbonden. Onze wens voor 2019 is dat onze samenwerking in het klein, een voorbeeld is voor anderen. Laten we elkaar respecteren, accepteren en inspireren. Verandering van de wereld begint bij onszelf. Alleen dan wordt de samenleving net even iets mooier. Samen zijn we sterker dan alleen, dat is al jaren ons motto. Hier proosten we vanavond op met een bruisend glas champagne of een mooi glas wijn omdat een goed verhaal nog nooit is begonnen met een glas water.

Fijne jaarwisseling en gastronomisch 2019

À Votre Santé

Arjan Rosendaal

Commercieel Directeur

Gastrovino