Einde discussie......

Einde discussie......

 06-12-2017 09:30

Einde discussie.....

Wat een verademing. De komende maanden kan de discussie over Zwarte Piet weer goed opgeborgen worden achter het schot op zolder, bij de rest van de Sinterklaas decoraties. Het blijft ten slotte een kinderfeest waarbij je niet wilt dat halverwege de zomervakantie, tijdens een logeerpartij, een van de kinderen met een mijter en een staf de trap af komt lopen.

Pretoogjes en rode blosjes

Ik hoop dat alle voor én tegenstanders, die met behulp van een waar mediacircus hun eigen mening door onze strot wilden duwen, een heerlijk avondje hebben gehad. Een Sinterklaas feest inclusief warme banketstaaf, dampende chocolademelk, gedichten en surprises waarvan de lijm net op tijd droog was. En niet onbelangrijk met gewenste cadeautjes die door de Sint en zijn Pieten allemaal feestelijk ingepakt en op tijd zijn afgeleverd. Quality-time met chocoladeletter Q.

Je zou bijna vergeten waar het 5 december allemaal om draait. Warmte, aandacht, genegenheid, lol en liefde voor elkaar, dat is wat Sinterklaas voor veel mensen zo bijzonder maakt. Persoonlijk hoop ik dat alle schreeuwers een spiegel hebben gekregen van de Sint met een passend gedicht om hier regelmatig in te kijken. Voor mij telt maar één ding en dat zijn de blijde pretoogjes en rode blosjes op de wangen van mijn neefjes wanneer de lang gekoesterde radiografisch bestuurbare auto in dat grote pak blijkt te zitten. Onbetaalbaar.

Verhitte pubers......

Na de eerste verdwaalde sneeuwvlok van vorige week heerst bij ons dé koorts. Vanaf nu is het niet de vraag of maar wanneer het gaat vallen. Krijgen we een witte kerst? Waar ik een hekel heb aan sneeuw omdat het de omzet niet bevorderd, zien de kinderen het juist als must voor een geslaagde winter. Het enige witte wat ik echt belangrijk vind met kerst is de wijn. En wat te denken van het jaarlijkse kerstbomen ritueel. Waar moet de boom komen te staan en hoe groot moet deze zijn? Genoeg stof tot discussie dus die in combinatie met een paar fanatieke pubers nog wel eens verhit kan zijn.

Aangezien zelfs de geleerde weermannen en vrouwen van Nederland geen sneeuw kunnen voorspellen en de kerstboom het plafond heeft bereikt laten we het de komende weken maar over ons heen komen.

Altijd een oplossing.....

Als leverancier van relatiegeschenken draaien we overuren deze weken. Hoewel we al een jaar van te voren weten dat kerst 25 en 26 december is, lijkt het iedereen te overvallen. Zo moeten wij met regelmaat in discussie omdat niet alle producten uit onze prachtige brochure tot en met december verkrijgbaar zijn. Toch vinden we altijd een oplossing, want ga je voor een wijn/kerstpakket, relatiegeschenk of een zelf samengesteld cadeau voor je zakenrelaties, werknemers of oppas? Bij ons slaag je altijd. Want één ding is zeker:

Iedereen verdient een blijk van waardering, einde discussie!

Arjan Rosendaal

Commercieel Directeur

Gastrovino

Klik HIER voor onze (kerst)pakketten