Op ieders gezondheid!

Op ieders gezondheid!

 28-12-2017 10:00

Het zal door de leeftijd komen, maar zo aan het einde van het jaar ga je nog meer waarderen dat je in goede gezondheid deze blog zit te schrijven. Zo vanzelfsprekend is het allemaal niet geweest afgelopen jaar. Een aantal lieve mensen in de omgeving hebben te horen gekregen dat alle plannen die ze begin dit jaar nog maakten, per direct de prullenbak in konden omdat de harde werkelijkheid een andere ‘toekomst’ bracht.

Weer anderen kampten met grote dan wel kleine psychische en/of lichamelijke ongemakken. Op een kleine waarschuwing in oktober na komen we privé ongeschonden uit de strijd. Dan mag je, nee moet je je zegeningen tellen!

2017 is het jaar dat......

2017 is het jaar dat de economie overuren draait waardoor we met elkaar weer langer in de file staan - de krapte op de arbeidsmarkt ontstaat waardoor goed personeel lastig te vinden is - de rente historisch laag staat waardoor er geen fatsoenlijk huis voor een redelijke prijs te koop is - Oranje weer eens in zijn hemd staat waardoor we allemaal naar vrouwenvoetbal zijn gaan kijken - de vrijheid van meningsuiting belangrijker is dan ooit waardoor er nog nooit zoveel mensen zich gediscrimineerd gevoeld hebben - we in een dusdanige identiteitscrisis zijn beland waardoor we niet eens meer weten of we jongen of meisje mogen zijn - er zoveel nieuws op ons af komt waardoor we niet meer weten wat echt of fake is - we zo slecht communiceren met elkaar waardoor we niet meer het verschil weten tussen versieren en verkrachten #MeToo - de regering dusdanig lang op zich heeft laten wachten waardoor we niet eens meer weten wat we gestemd hebben en tot slotte is 2017 het jaar dat we met onze kameraden hand in hand hebben gestaan waardoor we na 18 jaar eindelijk weer eens weten wat een echt volksfeest is.

Nieuwe wijnhuizen

Ook Gastrovino heeft niet stil gezeten. Afgelopen jaar hebben we noodgedwongen afscheid moeten nemen van een paar wijnhuizen en winkels maar daartegenover staat een florerende wijnlijn die steeds beter en bekender wordt met een groot aantal nieuwe publiekslievelingen als: Susana Balbo, Simone Capecci, Domaine Guinand, Troupis Winery, Denis Tastet, La Balade en Casa Girelli. De winkels veranderen steeds meer in snoepwinkels voor de echte Bourgondiërs. Als de overheid komend jaar mee werkt zal er nog meer te proeven en te beleven zijn en doe je straks niet alleen je boodschappen in onze winkels maar wordt het ook een ontmoetingsplaats voor lekkerbekken.

Geniet, eet en drink met mate

De foodtrend dat we nog bewuster met ons eten en drinken bezig zijn zet door. Dit betekent dat we kiezen voor (h)eerlijke producten en kwaliteit boven kwantiteit. Exact hetgeen je bij ons mag verwachten.

Geniet, eet en drink met mate. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van onze wereld maar bovenal voor je eigen gezondheid. Want uiteindelijk is dat het meest waardevolle dat je hebt!

Fijne jaarwisseling en een bruisend 2018

À Votre Santé

Arjan Rosendaal

Commercieel Directeur

Gastrovino